CHOCEŇSKÝ FENOMÉN JMÉNEM SLOWPITCH

vydáno 30.08.2019 15:06 | autor: Miroslav Antl

Třídenní prestižní turnaj Slowpitch má v Chocni už pětadvacetiletou tradici - a je doménou domácích. Ani my jsme na něm nebyli poprvé. V sobotu jsme tedy opět navštívili „Orlí hnízdo“, tj. útulný areál klubu Baseball a Softball Choceň, kde nás uvítal oddílový prezident Vladimír Chocholouš. No, a samozřejmě nás doprovázel náš choceňský kamarád Ladislav Valtr.

Slowpitch se od baseballu liší pomalým nadhozem (spodem). Letošního ročníku se tradičně zúčastnilo 12 smíšených týmů – a vítězem se stal tým Gleyan II, obhájce loňského prvenství. Tato skvělá akce již dávno překročila sportovní rámec, neb je provázena dvoudenním hudebním festivalem, nechybí zde různé atrakce a doprovodný program pro děti = prostě velká choceňská událost. A vězte, že jsme si to tam užili :-)

A Vy si užijte posledních srpnových dní!

Já jsem dnes odzkoušel trestní právo na PdF UHK - a v sobotu zas vyrážíme do regionu.

Zdravím všechny! :-)

Mirek Antl

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU