KAŽDOROČNĚ VE STEJNOU DOBU… :-)

vydáno 05.06.2020 07:33 | autor: Miroslav Antl

O tomto víkendu by na Rychnovsku vrcholila mládežnická fotbalová sezóna. Letos tomu tak není, a tak si připomeňme, že úřadujícími přeborníky okresu v kategoriích mladší přípravky a mladších žáků hráči Lokomotivy Borohrádek a v kategorii starších přípravek společný tým Kostelce nad Orlicí a Častolovic. Vloni jsme stihli všechny tři závěrečné turnaje – v Sopotnici, v Týništi nad Orlicí i v Borohrádku a byla radost sledovat malé fotbalisty všech věkových kategorií.

Mé poděkování patří samozřejmě rodičům, trenérům, pořádajícím oddílům i okresnímu fotbalovému svazu.

A přidávám ujištění, že mládežnické soutěže, nad kterými jsem před osmi roky převzal záštitu, budu finančně podporovat i nadále :-)

Mějte víkend dle svých představ - a my po týdnu vyrazíme zahájit další "dospělý" fotbalový turnaj, tentokráte na pardubický okres (opět s mou záštitou) :-)

Mirek Antl

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU