Opočenský Memoriál Miroslava Kliky vyhrál domácí tým :-)

vydáno 14.06.2020 20:35 | autor: Miroslav Antl

Život se po „koronavirové době temna“ opět vrací k normálu – svědčí o tom i dnešní fotbalový turnaj mladších přípravek v Opočně. Memoriálu Miroslava Kliky se zúčastnilo 8 týmů, které se nejprve utkaly ve dvou čtyřčlenných skupinách a následně ve vyřazovacích bojích o konečné umístění. Z vítězství se nakonec radoval společný domácí tým  mladší přípravky SK Dobruška/TJ Spartak Opočno, který až po penaltovém rozstřelu porazil AFK Horní Jelení. Bronzová příčka patří TJ Sokol Malšova Lhota.

Společně se starostkou města Opočno Šárkou Škrabalovou a předsedou TJ Spartak Opočno Tomášem Přibylem jsme předali všem zúčastněným hráčům i trenérům medaile a těm nejlepším i poháry.

Velký díky a naše uznání patří skvělému organizátorskému týmu Pavla Sýkory za uspořádání přínosného dětského turnaje v této nejisté době…! A my máme radost, že hřiště zase ožívají a vrací se hlavně mládežnický sport :-)

Těším se na viděnou na dalších akcích a přeji Vám všem krásný nadcházející týden. Na naší Katedře sociální patologie a sociologie začínají zítřkem státní závěrečné zkoušky – a já doufám, všichni uspějí :-)

Mirek Antl

Konečné pořadí: 1. SK Dobruška/TJ Spartak Opočno, 2. AFK Horní Jelení, 3. Sokol Malšova Lhota, 4. SK Solnice, 5. SK Třebechovice, 6. TJ Spartak Opočno/SK Dobruška, 7. FC Spartak Rychnov nad Kněžnou, 8. Velká Jesenice z.s.

Více fotografií v naší fotogalerii: 

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/1030-memorial-miroslava-kliky

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU