Wikov SKI Skuhrov nad Bělou umí výborně i letní závody :-)

vydáno 09.08.2020 20:28 | autor: Miroslav Antl

S organizátory Wikov SKI Skuhrov nad Bělou se potkáváme každoročně v zimě na lyžařském „Orlickém maratonu“ – a tentokráte jsme vyrazili na letní, resp. „tropické“ :-) závody „Běh kolem Ostrova“ se startem i cílem v Podbřezí, navazující na předchozích 23 ročníků „Běhu údolím řeky Bělé“. Víkendové tropické teploty neodradily více než stovku závodníků všech věkových kategorií, kteří se vydali na tratě Běhu kolem Ostrova, z nichž ta nejdelší byla desetikilometrová. Do cíle doběhli úplně všichni, takže si každý z nich zasloužil potlesk, medaili a uznání za svůj výkon.

A chválu si zaslouží i výborní pořadatelé – a jim patří i velký dík i za výchovu mladých sportovců…! Ostatně skvělý oddíl Wikov SKI Skuhrov nad Bělou vede mládež nejen k běhu na lyžích, ale děti si v oddíle vyzkouší a naučí i řadu dalších sportů (atletiku, cyklistiku, gymnastiku, vodácký sport atd.). I proto jsem jim přislíbil finanční podporu i v dalších letech :-)

Těším/e se na další setká(vá)ní...! :-)

A Vám přeji úspěšný a pohodový 2. srpnový týden :-)

Mirek Antl

 

Více než 100 fotografií v naší fotogalerii:

http://www.miroslavantl.cz/fotogalerie/1064-wikov-ski-skuhrov-beh-kolem-ostrova

 

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU