10. NAROZENINY RYCHNOVSKÉHO BAZÉNU

vydáno 15.08.2020 19:14 | autor: Miroslav Antl

V těchto dnech slaví Plavecký bazén Rychnov nad Kněžnou desáté výročí otevření. A my s nimi, jelikož patříme mezi 120 000 každoročních návštěvníků, se připojujeme se k zástupu gratulantů. A já jsem vlastně v tomto bazénu každý den – prostřednictvím banneru na zdi, kde (nyní "v novém") sleduji dění ve vodě (i na suchu :-)).

Děkujeme řediteli Tomáši Novákovi a všem zaměstnancům rychnovského plaveckého bazénu za jejich péči o návštěvníky – a do dalších let jim přejeme hlavně hodně spokojených plavců (i neplavců :-) ) - a už žádné odstávky způsobené „covidy“ aj. „narušiteli“.

A Vám všem vinšujeme krásnou bezstarostnou neděli – a s některými snad zítra odpoledne na viděnou na fotbalovém derby FC Spartak Rychnov n. Kn. - Fotbalový klub Kostelec nad Orlicí :-)

Mirek Antl

 

KOMENTÁŘE

NEMOCNICE RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

Rychnovská nemocnice je řadu let mojí prioritou...! více... NA „COVIDÍ“ ŠPIČKU - SENÁTORSKOU MYČKU :-) více... Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém zasedání 17. června 2019 o plánované fúzi krajských nemocnic nerozhodlo více... Zobrazit další zprávy

Audiozáznam pořadu Stanislava Motla s hostem Miroslavem Antlem ke stažení [ZDE]

NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU